J.Jacobs

CLUB40 UITVERKOCHT viert 5-jarig jubileum met Ben Liebrand

Dit evenement is uitverkocht!

 Zaterdag 23 september is Podium Victorie, dé ‘place to be’ voor de 35-plussers. CLUB40 viert deze avond haar !! 5-JARIG JUBILEUM !! met o.a. Grandmixer Ben Liebrand !! Bij CLUB40 staat de sfeerbeleving bovenaan, de Dj’s zetten hierbij de juiste muzikale toon, reizend van de ‘70’s & 80’s naar de beste Hits & Clips van nu. Met heerlijke fingerfood en verrassende acts worden de feestvierders extra in de watten gelegd.
Ben Liebrand behaald in de jaren ’80 al de status van “Living Legend” met zijn radioshow: In The Mix en zijn jaarlijkse: Grandmix. Zijn eerste Top-40 hits kreeg hij met de remixen van “Rock the Boat” van Forrest en de “Holiday Rap” van MC Miker G & Dj Sven. Daarna veroverde hij de rest van de wereld met remixen voor Salt & Pepa, Phil Collins, Sting, Alexander O’Neal, Genesis, Grace Jones en vele andere binnen- en buitenlandse grootheden. Naast Ferry Maat, is Ben Liebrand dan ook zeker dé inspiratiebron geweest voor veel dance-liefhebbers, dj’s en producers. Ben Liebrand draait vanavond een Exclusieve 3 HOUR-set met alle grote Danceclassics van de afgelopen jaren.
Naast Ben Liebrand hebben we nóg een “Meestermixer” in huis: DVD-j Dennis Verheugd (bekend van Radio 10). Hij gaat zijn arsenaal aan geremasterde clips weer loslaten op de dansvloer. Zijn monsterlijke mixen, zorgen telkens voor uitbundige taferelen tijdens de Club40-avonden. In de tweede zaal, zal het roemruchte “80s Alternative” plaatsvinden, met o.a. Dion Spiekerman aka Dj Dionysius, bekend van de alternatieve dansavonden: “We Love 80s” en “Noodlanding!” in Paradiso.
Club40 is een populaire en succesvolle 35+ Clubnight, waar veel veertigers op afkomen en is dan ook vaak uitverkocht. De voorverkoop voor 23 september is al in volle gang en tickets zijn verkrijgbaar via de Facebookpagina van Club40 of via onze website Rejoiceevents.nl Let op !! Minimale leeftijd is 35+.  Jonger? Dan ben je ook welkom, mits je in gezelschap bent van 35+. CLUB 40: The Best Disco In Town !!